Divers

#WeAreMobility: mobiliteit jouw ding?

  • Ontdek alles over micromobiliteit, voertuigdelen en diverse technologieën die jouw mobiliteit verbeteren.
  • Jong en oud beleven mobiliteit met een ritje op een elektrische step, zelfbalancerend vervoermiddel, e-scooter of monowheel
  • Mobiliteitsambassadeurs en B2B- en B2G-conferenties voor wie niet genoeg krijgt van mobiliteit

Koop een ticket voor het Autosalon en bezoek #WeAreMobility gratis!

#WeAreMobility: het trefpunt van het Autosalon

De Brussels Motor Show 2020 denkt aan de toekomst. Mobiliteit evolueert en daarom willen we alle spelers van nieuwe mobiliteit samenbrengen op één plek. Van 10 tot en met 19 januari 2020 – de volledige duur van het Autosalon – ontdek je op #WeAreMobility de allernieuwste mobiliteitsoplossingen.

Het is al de derde editie van #WeAreMobility op het Salon. In 2018 was dit mobiliteitssalon er maar voor vier dagen, nu kan je het tijdens de volledige duur van het Salon bezoeken.

Mobiliteitsoplossingen

#WeAreMobility wil op het Salon tonen hoe mobiliteit evolueert. Maak kennis met micromobiliteit zoals elektrische steps, hoverboards, plooifietsen, e-scooters, monowheels en andere vormen van soft mobility. Ontdek gedeelde mobiliteit: auto’s, scooters, steps ... 

Leer alles over MaaS (Mobility as a Service) en hoe nieuwe technologie zoals apps, laadpalen en laadsystemen onze mobiliteit vergemakkelijkt en ondersteunt.

Febelauto vertelt je dan weer alles over de recyclage van voertuigen en batterijen uit hybride en elektrische voertuigen.

Klik hier voor de lijst van exposanten op #WeAreMobility

Mobiliteit beleven

Mobiliteit zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Alle bezoekers vanaf 14 jaar kunnen op een testpiste gratis kennismaken met micromobiliteitsmiddelen: een ritje op een elektrische step, monowheel, hoverboard of e-scooter (vanaf 16 jaar) ...

Je kan ook een persoonlijke Mobility Scan laten uitvoeren en jouw alternatieve mobiliteitsoplossingen op maat leren kennen. Oh ja, waag zeker je kans aan ons rad van fortuin en win leuke prijzen. 

Inspireren

Krijg je echt niet genoeg van mobiliteit? Stel je vraag aan mobiliteitsambassadeurs. Ben je professioneel bezig met deze topics? Goed nieuws: je kan verschillende B2B- en B2G-conferenties bijwonen. Denk aan Inspiring Talks en het European Automotive Forum.

Goed nieuws: de toegang tot #WeAreMobility en de testpiste is inbegrepen in het standaardticket voor de Brussels Motor Show 2020.

Een bezoek aan #WeAreMobility is inbegrepen in het ticket voor de Brussels Motor Show 2020

Inschrijven
Onze nieuwsbrief