Moto

Motorliefhebber? Dit is de grootste showroom van het land!

Liefhebbers van motoren, scooters, quads en tricycles kijken meer dan ooit hun ogen uit op de Brussels Motor Show 2020. We toveren paleizen 8 en 9 van Brussels Expo om tot de grootste motorshowroom van het land. Genoeg reden dus om van 10 tot en met 19 januari – de volledige duur van het Salon dus – langs te komen!

  • 15.680 m2, verspreid over 2 paleizen
  • zowat alle merken op de Europese markt
  • nieuwe elektrische modellen

Koop je tickets voor de grootste motorshowroom van het land!

Ontdek heel wat nieuws

Verspreid over 15.680 m2 vind je in paleizen 8 en 9 niet alleen alle informatie over twee-, drie- en vierwielers, je ontdekt er ook heel wat accessoires, kleding en helmen van verschillende merken. Zowat alle grote merken van de Europese markt zijn in Brussel trouwens aanwezig. En dat is best uniek!

Echte motorliefhebbers moeten absoluut een kijkje komen nemen. Naast de allernieuwste modellen zijn er premières en andere bezienswaardigheden. Of misschien ben jij specifiek op zoek naar elektrisch aangedreven modellen van nieuwe merken?

Benieuwd wat je allemaal mag verwachten? Kijk even in de volledige lijst van exposanten. Vergeet ons zeker niet te volgen op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze newsletter! Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Sta je al te popelen om die eyecandy te komen verorberen?
Koop dan nu je tickets!

Proef van het avontuur

Onze Brussels Motor Show hebben we niet zomaar ‘show’ gedoopt. Er valt de hele dag iets te beleven. Plof na het kuieren neer in onze vintage motorbar voor een speciaalbiertje of droom al van je eerste motor aan de stand Start2Ride. Daar krijg je als beginnende of toekomstige motorrijder alle info.

De allerkleinste bikers kunnen op de stand van Start2Ride en Fedemot (Paleis 9) proeven van hun eerste ritjes op een testpiste met kleine elektrische motoren. Volwassenen mogen een elektrische bromfiets proberen. Pas echt avontuurlijk wordt het voor diehard motorrijders die met de motor ook rondtrekken: zij kunnen de gedroomde motorreis uitstippelen aan de stands van reisagentschappen.

Nocturne of goedkoper midweekticket?
Koop je tickets en droom al van de grootste showroom van het land!

Inschrijven
Onze nieuwsbrief