Divers

Gratis tickets voor het Salon bemachtigen? Dat doe je zo!

Elk jaar geven onze sponsors, automerken en -dealers tickets weg aan hun connecties. Ook FEBIAC zelf krijgt vaak telefoontjes en mailtjes met de vraag of wij gratis tickets geven.

FEBIAC geeft als organisator zelf geen tickets weg, maar we geven wel graag enkele tips om een gratis ticket te bemachtigen*.

Automagazines
Spring eens binnen in de krantenwinkel. In de januari-editie van Autogids en Autowereld vind je een gratis ticket voor de nocturne van maandag 13 januari 2020**.

Autodealer
Van plan om een nieuwe auto te kopen? Ga dan langs bij je autodealer. De kans is groot dat hij je gratis tickets geeft om de verschillende modellen op het Salon te vergelijken.

Facebook
Like onze Facebook-pagina! Daar krijg je verschillende kansen om gratis Salontickets te winnen.

Mediapartners
Onze mediapartners organiseren op hun websites en via hun newsletters in december en januari wedstrijden waarbij je tickets voor het Salon kan winnen*.

Geen gratis ticket?
Toch geen gratis ticket gevonden? Dan kan je nog altijd tickets bestellen op onze e-shop. Dan hoef je alvast niet in de file te gaan staan aan de kassa. En als we nog één tip mogen geven: midweektickets zijn goedkoper!

(*) FEBIAC is niet verantwoordelijk voor de acties van de partners. Voor de juiste voorwaarden, gelieve de website van de desbetreffende partner te consulteren.
(**) Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Inschrijven
Onze nieuwsbrief