Dream Cars

Dream Cars: dream, dream, dream … Brussels Motor Show 2020 is genieten!

  • exclusieve supercars en premiummodellen
  • speciale Dream Cars-nocturne met Instagramfenomeen POG!
  • unieke setting in het teken van de lente

Mooie wagens spreken altijd tot de verbeelding. Vandaar Dream Cars: een tentoonstelling van exclusieve modellen en blitse bolides in de mooiste en meest exclusieve autoshowroom. Nog een reden nodig om de wereld van Dream Cars te ontdekken? Wel, ook een supercar van Instagramfenomeen POG kan je van 10 tot en met 19 januari te bewonderen!

Instagramfenomeen POG zet de Brussels Motor Show 2020 op stelten!

Magische setting in Paleis 1

De mooiste en meest exclusieve showroom van Dream Cars krijgt een speciaal plekje in Paleis 1. Elke editie opnieuw gebeurt dat in een unieke setting met een verrassend thema. De bezoekers kuieren er in een magische sfeer waar dromen en verbeelding centraal staan.

Thema’s in het verleden waren Franse tuinen (2015), Winter Chic (2017), Magic City Lights (2019) … Deze 6e editie van Dream Cars staat in het teken van de wedergeboorte van de wagen! Want de automobielsector is volop in evolutie, en daarom is het thema van de editie in 2020 Spring – Rebirth. Dream Cars 2020 staat voor frisse wind met natuurlijke elementen en vrolijke kleuren.

In 2019 bezochten 130.000 bezoekers Dream Cars. Meer dan terecht als je het lijstje van de toen aanwezige merken ziet: Alpina, Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Ferrari, Ford, Jaguar, Koenigsegg, Krugger, Lamborghini, Land Rover, Maserati, McLaren, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Noble, Polestar, Porsche, Rolls-Royce, Toyota, Zagato, Zenos … 50 wagens verspreid over 39 podia en 6 standen. Wat wil je nog meer?

Ontdek alle exposanten van Dream Cars 2020!

Bewonder de exclusieve Krugger FD!

De Krugger FD, dat is 2 ½ jaar non-stop, 10.000 werkuren door Fred Krugger, die hem van A tot Z maakte, alleen, tot in het kleinste detail. De Krugger FD is een 100% Belgische creatie. Zijn inspiratie? Moderne streamline, het begin van aërodynamica in de industriële eeuw.

Pure luxe

Dream Cars is een aparte belevenis. Het is de oase van het Salon waar je tot rust komt en aan de drukte van de andere paleizen ontsnapt.

Het thema van 2020 is Spring – Rebirth. De automobielsector stelt zichzelf in vraag. Tijd voor een metamorfose. We dromen in het Autosalon van een groene toekomst! Daarom nemen we je mee in een betoverende setting van de ontluikende natuur.

We dompelen het paleis onder in de natuur en integreren groen- en houtelementen in het decor om de link te leggen tussen de natuur en de auto.

DREAM POG

Diehard fans van sportwagens en supercars kennen POG natuurlijk al. Dit Instagramfenomeen zette Brussel eerder al op stelten toen hij met zijn Ferrari, twee Lamborghini’s en een McLaren naar Brussel afzakte voor een fandag. Nu doet hij dat opnieuw, speciaal voor de Brussels Motor Show 2020.

Er is zelfs een speciale POG-nocturne op zaterdag 11 januari van 19u30 tot 22u30 in Dream Cars (Paleis 1). Gedurende één avond wordt het premium paleis van het Salon, met 40 supercars en al de pogmobiles, omgevormd tot Dream POG. Op het programma: animatie, een DJ, een grote wedstrijd en tal van verrassingen. Zorg dus dat je dit zeker niet mist!

Het DREAM POG event is uitverkocht.

Bezoek je de 40 podia met exclusieve wagens van Dream Cars liever met een Guided Tour? Dat kan ook! Bezoek Dream Cars met de Guided Tour!

Inschrijven
Onze nieuwsbrief