Divers

Place to be: de Brussels Motor Show 2020

  • Beleef van 10 tot en met 19 januari alles over mobiliteit op de Brussels Motor Show 2020
  • Het 98e Auto/Moto/Mobility Salon is met 100.000 m2 de grootste showroom van het land
  • Uniek: ontdek de premières en nieuwigheden van zowat alle automerken op de Europese markt
  • Beleef een unieke dag met vrienden en familie: leuke animaties, testpistes, Dream Cars en nog veel meer!

Koop je tickets en droom al van de grootste showroom van het land!

De grootste showroom van auto’s en motoren

De Brussels Motor Show 2020 is het 98e Salon voor auto’s, motoren en nieuwe mobiliteitsmiddelen. Van 10 tot 19 januari 2020 is de Brussels Expo met 100.000 m2 de grootste showroom van het land! Opmerkelijk: in Brussel zijn – in tegenstelling tot op andere internationale autosalons – alle automerken van de Europese markt aanwezig.

Premières

Je ontdekt op het Salon heel wat premières, prototypes en de nieuwste modellen van auto’s en motoren. Maar dat is lang niet alles: denk ook aan motoraccessoires en -kledij …

Auto kopen

Van plan om een wagen te kopen? Dan loont de Brussels Motor Show absoluut de moeite. Je profiteert opnieuw van uitzonderlijke condities en antwoorden op al je vragen. Of boek meteen al je testrit!

Brussels Motor Show 2020: wegdromen en beleven met het hele gezin: Dream Cars, testpistes, animatie ....

#WEAREMOBILITY

Mobiliteit is hot, hot, hot … Op de Brussels Motor Show 2020 kan je daarom terecht bij #WeAreMobility. Dat is ons verkenningsplatform voor nieuwe vormen van mobiliteit.

In de patio van het Salon krijg je een antwoord op al je mobiliteitsvragen. Ontdek er nieuwe vormen van mobiliteit: voertuigdeelsystemen, microbiliteit, nieuwe mobiliteitsapps en -technologieën en ontdek hoe de wagen in 2020 deel kan uitmaken van de mobiliteitsmix …

Dream Cars

Mooie wagens doen dromen. Exclusieve modellen, krachtige bolides, de crème de la crème uit de autosector … Ze krijgen hun eigen speciale plekje in een unieke setting in Paleis 1 van Brussels Expo. De tentoonstelling maakt van het Salon de perfecte uitstap voor jong en oud.

De organisatie van de Brussels Motor Show draait op volle toeren. Geleidelijk vertellen we wat je allemaal op het Salon kan beleven. Kijk geregeld op onze website, en zéker vanaf 6 december, voor de nieuwste updates. Vanaf dan kan je ook je tickets online bestellen.

Meer weten? Volg ons op Facebook en Instagram en schrijf je in op onze newsletter!

Koop je tickets vanaf 6 december in onze e-shop! 

Nocturnes en goedkopere midweektickets

Oh ja, kom je liever ’s avonds naar de Brussels Motor Show? Goed zo, want er zijn 3 nocturnes: op vrijdag 10, maandag 13 en vrijdag 17 januari. Dan is het Autosalon open tot 22 u. 

Tegen een lager tarief de Brussels Motor Show bezoeken? Dat kan op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 januari, want dan is het Salon 30% goedkoper! Kies een midweekticket in onze e-shop.

Tot in januari!

https://www.youtube.com/watch?v=P2frkjGns-w

Inschrijven
Onze nieuwsbrief