WAM

Download AskLee, de app van het Autosalon!

AskLee is de gloednieuwe officiële app van het Autosalon. Want bij nieuwe vormen van mobiliteit hoort nu eenmaal nieuwe technologie. De app analyseert jouw verplaatsingen en vertelt je of elektrisch rijden voor jou nuttig is. 

Asklee is ontwikkeld door #WeAreMobility Data by FEBIAC, en dat op basis van wetenschappelijke studies en data. De merkneutrale app wil vooral advies geven door de situatie van de consument correct te beoordelen.

Download AskLee in de App Store of in Google Play.

Hoe werkt AskLee?

AskLee geeft op basis van je rijgewoontes en de navigatiefunctie van je smartphone advies over elektrisch rijden. Welke actieradius heb je nodig? Waar op je traject kan je je wagen opladen? Hoe vaak moet je opladen? Hoeveel kost dat? Welke modellen zijn er op de markt? Op al die twijfelpunten geeft die app een duidelijk antwoord. Zo kom je snel te weten of een elektrische wagen past bij jouw profiel.

Jouw gids tijdens je Salonbezoek

AskLee is ook een goede hulp tijdens je bezoek aan het Autosalon. Het handige plannetje geeft aan op welke standen je elektrische voertuigen terugvindt. Op het digitale plannetje vind je ook makkelijk alle premières terug, net als de belangrijkste faciliteiten van Brussels Expo (cateringpunten, toiletten, vestiaires enz.). Alles voor een vlot bezoekje aan het Autosalon! 

Download AskLee (App Store / Google Play) en maak kans op tal van mooie prijzen!

Inschrijven
Onze nieuwsbrief