Van 15 tot 23 januari 2022, wordt in Brussels Expo de 99ste “Brussels Motor Show” georganiseerd.

De Persdag zal plaatsvinden op vrijdag 14 januari 2022 van 8u00 tot 18u00. Op het Salon zelf kan u de Persdienst terugvinden in de Astridhal (vlakbij de loopbrug, aan de rechterzijde komende van Parking C). Journalisten en mediapartners kunnen gratis parkeren op de nabijgelegen “Parking C” op vertoon van hun perskaart.

Downloaden

De foto’s, video’s, logo’s en affiches zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen enkel worden gebruikt door de redacties van de diverse media om artikels of andere journalistieke items te illustreren. Ze zijn en blijven eigendom van FEBIAC vzw.

Ze mogen in geen enkel geval aangewend worden voor commerciële doeleinden via drukwerk, elektronische of multimediale kanalen, mogen geenszins gewijzigd worden en dienen in hun totaliteit te worden aangewend.

Ze mogen niet beschikbaar gesteld worden op sites zonder het voorafgaandelijke schriftelijke akkoord van FEBIAC vzw, organisator van het Autosalon.

Gelieve hieronder uw e-mailadres in te vullen en op ‘Versturen’ te klikken om toegang te krijgen tot de downloadpagina met het marketingmateriaal van het Salon 2022.

    Accreditatie

    Beste journalisten, het online accreditatieplatform voor het Salon 2022 is nog niet beschikbaar.