Journalisten

Van 10 tot 19 januari 2020, wordt in Brussels Expo de 98ste “Brussels Motor Show” georganiseerd. Beter gekend als het Auto/Moto Salon. De pers conferentie zal op 5 december 2019 plaats vinden.

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen. Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

De Persdag zal plaatsvinden op donderdag 9 januari 2020 van 8u00 tot 16u00.

Op het Salon zelf kan u de Persdienst terugvinden in het Astridhal ((vlakbij de loopbrug, aan de rechterzijde komende van Parking C). Journalisten en mediapartners kunnen gratis parkeren op de nabijgelegen “Parking C” op vertoon van hun perskaart.

Persberichten 2019

Persberichten 2019

De foto’s, video's, logo's en affiches zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen enkel worden gebruikt door de redacties van de diverse media om artikels of andere journalistieke items te illustreren. Ze zijn en blijven eigendom van FEBIAC vzw.

Ze mogen in geen enkel geval aangewend worden voor commerciële doeleinden via drukwerk, elektronische of multimediale kanalen, mogen geenszins gewijzigd worden en dienen in hun totaliteit te worden aangewend.

Ze mogen niet beschikbaar gesteld worden op sites zonder het voorafgaandelijke schriftelijke akkoord van FEBIAC vzw, organisator van het Autosalon.


Beste persrelatie,

De online accreditaties voor het komende Automobielsalon van Brussel zijn open.

Wij nodigen u uit om de website te bezoeken om uw aanvraag voor accreditatie in te dienen.

Met beste groet,

FEBIAC persdienst