Journalisten

Van 18 tot 27 januari 2019, wordt in Brussels Expo de 97ste “Brussels Motor Show” georganiseerd. Beter gekend als het Auto/Moto/Van Salon. De pers conferentie zal op vrijdag 6 december 2018 plaatsvincen (locatie & uur te bevestigen).

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen. Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

De Persdag zal plaatsvinden op vrijdag18 januari 2019 van 8u00 tot 15u00.

Op het Salon zelf kan u de Persdienst terugvinden in de Astridhal. Journalisten en mediapartners kunnen gratis parkeren op de nabijgelegen “Parking C” op vertoon van hun perskaart.

De foto’s, video's, logo's en affiches zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen enkel worden gebruikt door de redacties van de diverse media om artikels of andere journalistieke items te illustreren. Ze zijn en blijven eigendom van FEBIAC vzw.

Ze mogen in geen enkel geval aangewend worden voor commerciële doeleinden via drukwerk, elektronische of multimediale kanalen, mogen geenszins gewijzigd worden en dienen in hun totaliteit te worden aangewend.

Ze mogen niet beschikbaar gesteld worden op sites zonder het voorafgaandelijke schriftelijke akkoord van FEBIAC vzw, organisator van het Autosalon.


Beste persrelatie,

De online accreditaties voor het komende Automobielsalon van Brussel zijn afgesloten. Accreditatie kan enkel nog ter plaatse, tijdens de duur van het Salon, en dit in het PERSCENTRUM, gelegen in de ASTRIDHALL van Brussels Expo.

Indien u PROFESSIONEEL JOURNALIST bent, dan kunt u na voorlegging van uw perskaart of gelijkwaardige bewijsstukken, uw accreditatie aanvragen.

Het perscentrum van het Salon bereikt u uitsluitend via de loopbrug over de Romeinse Steenweg.

Het perscentrum van het Salon is geopend: Op woensdag 10 januari 2018 (persdag) van 8u tot 18u Van donderdag 11 januari tot zondag 21 januari 2018 van 10u tot 18u

Met beste groet,

FEBIAC persdienst