Journalisten

Van 18 tot 27 januari 2019, wordt in Brussels Expo de 97ste “Brussels Motor Show” georganiseerd. Beter gekend als het Auto/Moto/Van Salon. De pers conferentie zal op vrijdag 6 december 2018 plaatsvincen (locatie & uur te bevestigen).

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen. Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

De Persdag zal plaatsvinden op vrijdag18 januari 2019 van 8u00 tot 15u00.

Op het Salon zelf kan u de Persdienst terugvinden in het Astridhal ((vlakbij de loopbrug, aan de rechterzijde komende van Parking C). Journalisten en mediapartners kunnen gratis parkeren op de nabijgelegen “Parking C” op vertoon van hun perskaart.

De foto’s, video's, logo's en affiches zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen enkel worden gebruikt door de redacties van de diverse media om artikels of andere journalistieke items te illustreren. Ze zijn en blijven eigendom van FEBIAC vzw.

Ze mogen in geen enkel geval aangewend worden voor commerciële doeleinden via drukwerk, elektronische of multimediale kanalen, mogen geenszins gewijzigd worden en dienen in hun totaliteit te worden aangewend.

Ze mogen niet beschikbaar gesteld worden op sites zonder het voorafgaandelijke schriftelijke akkoord van FEBIAC vzw, organisator van het Autosalon.


Beste persrelatie,

De online accreditaties voor het komende Automobielsalon van Brussel zijn open.

Wij nodigen u uit om de website te bezoeken om uw aanvraag voor accreditatie in te dienen.

Met beste groet,

FEBIAC persdienst